Åsa

Kristoffersson


Yogalärare

Diamond Gym i Hyllie


Yoga betyder förening. Att balansera upp och finna harmoni i kropp, sinne och själ. På Diamond Gym Hyllie erbjuder vi olika varianter av yoga så att det finns något för alla.


Gentle yoga innebär att man stärker upp kroppen på ett säkert och uppbyggande sätt samt gör den smidigare. Detta samtidigt som energiflödet kommer igång. Asanas kommer till dej om du vill. Ett mjukt flöde där rörelser får dig som både nybörjare och praktiserande att utmanas varje gång. Varje klass avslutas alltid med en stund savasana. En avslappningsövning med meditativa inslag där vi fokuserar på andningen på djupet och uppnår total sinnesro.


Vår Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform, där fokus ligger på just andningen och medvetenheten av vår närvaro i kroppen. När vi befinner oss i de olika asanas (positioner) stimuleras bindväven i leder och cirkulationen av blodflöde och lymfa kommer igång.

Positionerna är enkla och utförs alltid sittande eller liggande. Musklerna är avslappnade och positionerna hålls under en längre tid för att komma åt kroppens djupliggande bindväv (fascia), leder, ligament och de inre organen. Du kommer att uppleva en ökad rörlighet, bättre energiladdning samt ett förbättrat arbete av dina inre organ såsom tarmsystem och lymfa. Detta bidrar till ett förbättrat immunförsvar och möjligheten att stärka upp kroppens förmåga att återhämta sig efter att man utsatts för virus och dyligt.

Värme & Gemenskap

Anslut till familjen du med

Hyllie Yoga

Andning & Stresshantering

Fly vardagen & varva ner

Varför bör alla utföra Yoga?


Vad är yoga just för dig och är detta något som verkligen fungerar? Snart öppnar vi upp vår chatportal och bloggsida där du kan ställa alla dina frågor direkt till våra certifierade yogalärare i Malmö och mingla digitalt med stadens alla yogaentusiaster! Läs mer om vår partner Diamond Gym i Hyllie, Malmös bästa gym med yoga i Hyllie enl. gymhyllie.se

Få den omtanke din kropp & ditt sinne förtjänar


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. Och här har vi slarvat lite med information och skyller detta på semestertider och det faktum att vi flyttat till helt nya lokaler hos Diamond Gym i Hyllie! Bästa gymmet i Malmö 2023 vilket vi kan stoltsera med! Vi finns numera på Hyllie sportcenter, Bollspelsvägen 3 Hyllie bara ett stenkast från hylliebadet och emporia köpcentrum på Hyllie Boulevard.

unsplash